Com fer dònuts casolans? La recepta fàcil d'Ara Parellada
- La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens ho explica tot sobre aquest dolç tan estimat
- Una massa senzilla, dues fermentacions i una fritura ràpida: així es preparen uns dònuts casolans irresistibles
La xef Ada Parellada ens parla dels dònuts. En una conversa al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, ens explica d'on venen, com va arribar a les nostres llars i com s’ha convertit en un clàssic de la rebosteria quotidiana. A més de compartir anècdotes i curiositats, la cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona també ofereix una recepta perquè tothom s’animi a preparar-los a casa.
En la secció Històries de bar, veiem que fer dònuts a casa és més fàcil del que sembla, i el resultat no té res a veure amb els industrials. Amb pocs ingredients i una mica de paciència, podem preparar aquest clàssic. Guardeu aquesta la recepta completa per aconseguir uns dònuts tendres, esponjosos i amb el seu característic glacejat brillant, gràcies al pas a pas d'Ada Parellada.
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|