Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

RTVE Catalunya estrena 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga

  • Un magazine matinal que repassarà l'actualitat i parlarà amb els protagonistes del dia
  • El primer convidat del programa serà el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès
  • De dilluns a divendres de 8:00 a 10:00 hores en directe simultàniament a La 2 i Ràdio 4

Per
"Cafè d'idees" amb Gemma Nierga

RTVE Catalunya estrena dilluns el programa matinal d'actualitat 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà per primera vegada simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4.

Gemma Nierga es posa al capdavant d'un magazine matinal, un cafè d'actualitat i de preguntes, on cada matí l'acompanyarà alguna personalitat del món de la política.

El primer programa se centra en la situació de la Covid-19 a Catalunya i com està afectant l'inici del curs escolar. Gemma Nierga entrevista Pere Aragonés, vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat.

A la taula d'anàlisi de l'actualitat hi participaran les periodistes Neus Tomàs, directora adjunta d'eldiario.es, i Isabel Garcia Pagan de La Vanguardia. I per acabar, la tertúlia amb tota l'actualitat esportiva a càrrec dels periodistes Gemma Herrero i Edgar Fornós.

'Cafè d'idees' és un programa conduït per Gemma Nierga i Laura Mesa, al bloc d'actualitat, amb l'edició de Rubén Urdiales, l'equip de redacció amb Rosa de DiegoNatàlia SánchezRamón Rupérez, Aida Sinfreu i Sergi Loras, realització de Juan Antonio SenanteRaquel Lluch i Lupe Muñoz, coordinació de Quique Quera, producció de Pilar García i Rebeca Frías i producció executiva de Sonia Sancho.

RTVE

anterior siguiente