Enlaces accesibilidad

Ous farcits de crema de tonyina: recepta fàcil i ràpida d'Ada Parellada

  • La cuinera ens explica com triar, conservar i preparar aquest ingredient bàsic de la cuina del dia a dia
  • Parellada proposa una elaboració amb maionesa casolana, rovells d’ou cuits i pebrots del piquillo
Històries de bar - Tot sobre els ous: trucs i consells d'Ada Parellada
RTVE Catalunya

Ada Parellada ens parla dels ous, un ingredient imprescindible a la cuina, i ens dona consells pràctics per triar-los, conservar-los i preparar-los correctament. En una conversa al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, ens explica les diferències, com conèixer si un ou és fresc o vell, i quines són les millors maneres de cuinar-los en cada ocasió.

En la seva secció Històries de bar, també ens regala una recepta: Ous farcits de crema de tonyina, preparats amb maionesa casolana, rovells cuits i pebrots del piquillo. Una manera deliciosa de posar en pràctica tots els consells que ha explicat sobre els ous.

Ous farcits de crema de tonyinaOus farcits de crema de tonyina
Ingredients Preparació
  • 5 ous
  • 150 g de tonyina
  • 4 pebrots del piquillo
  • 200 ml d’oli
  • Sal
  1. Fem la maionesa, al vas de la batedora hi posem un ou, sal, un raig de vinagre i la meitat de l’oli. Triturem i anem integrant la resta de l’oli fins a emulsionar.
  2. Ara hi posem la tonyina, 3 dels rovells d’ou cuits i un pebrot del piquillo. Triturem fins a aconseguir una crema fina.
  3. Omplim les clares d’ou amb aquesta crema i acabem ratllant per sobre el rovell que havíem reservat i una tira de pebrot del piquillo