Ous farcits de crema de tonyina: recepta fàcil i ràpida d'Ada Parellada
- La cuinera ens explica com triar, conservar i preparar aquest ingredient bàsic de la cuina del dia a dia
- Parellada proposa una elaboració amb maionesa casolana, rovells d’ou cuits i pebrots del piquillo
Històries de bar - Tot sobre els ous: trucs i consells d'Ada Parellada
RTVE Catalunya
Ada Parellada ens parla dels ous, un ingredient imprescindible a la cuina, i ens dona consells pràctics per triar-los, conservar-los i preparar-los correctament. En una conversa al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, ens explica les diferències, com conèixer si un ou és fresc o vell, i quines són les millors maneres de cuinar-los en cada ocasió.
En la seva secció Històries de bar, també ens regala una recepta: Ous farcits de crema de tonyina, preparats amb maionesa casolana, rovells cuits i pebrots del piquillo. Una manera deliciosa de posar en pràctica tots els consells que ha explicat sobre els ous.
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|