Enlaces accesibilidad

Salsa de bolets, la recepta fàcil i ràpida d'Ada Parellada

  • La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens ho explica tot i més sobre els bolets
  • Parellada diu que la salsa és ideal per acompanyar una pasta, però molt versàtil per a múltiples elaboracions
frame 8 20251017 094648360000
RTVE Catalunya

La cuinera Ada Parellada ens ho explica tot i més sobre els bolets a la cuina. En una conversa al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, detalla com els hem de netejar correctament abans de coure'ls. La xef i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens detalla de quines maneres els podem cuinar i quines formes tenim per conservar-los a casa sense que es facin malbé.

Com és habitual, en la seva secció Històries de bar també ens regala una recepta que podem fer sense complicacions. En aquesta ocasió ens explica com fer una salsa de bolets, una recepta molt gustosa i molt versàtil, que ens servirà per a infinitat d'elaboracions que ens imaginem, per bé que és ideal per a una pasta.

Salsa de boletsSalsa de bolets
Ingredients Preparació
  • 400 g de bolets
  • 1 ceba gran
  • 3 grans d'all
  • 200 ml de nata líquida
  • 100 g de brou de verdures
  1. Sofregim ceba i all en oli i mantega, a foc lent fins que comencin a prendre color.
  2. Afegim els bolets i tapem fins que siguin cuits.
  3. Afegim la nata i el brou. Fem coure lentament fins a reduir la nata a la meitat, uns quatre minuts.
  4. Triturem. Rectifiquem de sal i pebre.