Arròs saltat amb verdures i salsa aromàtica, la recepta d'Ada Parellada
- La cuinera i propietària del restaurant Semproniana ens convida a rebel·lar-nos contra la dictadura dels precuinats
- Parellada proposa dedicar un parell d'hores a la setmana per preparar un fons de nevera per agilitzar la cuina casolana
La cuinera Ada Parellada ens convida a rebel·lar-nos contra la falta de temps i la dictadura dels precuinats. Amb la seva energia habitual, la cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona defensa que la cuina ràpida no existeix, però sí la cuina àgil, una manera d'organitzar-se per menjar bé, variat i sense estrès. Inspirant-se en el ritme dels restaurants, proposa dedicar un parell d'hores a la setmana per preparar un fons de nevera: verdures rostides o bullides, arròs, ous durs, sofregits i bolets saltats.
En una conversa al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, assegura que amb aquesta estratègia guanyem temps, embrutem menys i cuidem més el que mengem. A més, reivindica el valor de la cuina casolana com un acte d'autoestima i sostenibilitat. I, com sempre, ens acosta una recepta relacionada amb la seva secció Històries de bar, en aquest cas un arròs saltat amb verdures i salsa aromàtica, pensat per a quatre persones, que podrem fer ràpidament si tenim un bon fons de nevera.