Coqueta d'escalivada i anxoves, la recepta de fast-food d'Ada Parellada
- La xef i propietària del Semproniana proposa convertir la Boqueria en un aparador del menjar ràpid català
- La cuinera Parellada reivindica plats tradicionals servits en format ràpid i assequible com aquesta recepta
Ada Parellada critica que la Boqueria de Barcelona hagi apostat per exigir un mínim de producte fresc als paradistes per limitar l'excés d'oferta pensada només per als turistes. La xef i propietària del restaurant Semproniana defensa que el mercat més emblemàtic de la ciutat hauria d’aprofitar l’interès dels visitants per mostrar-los la gastronomia catalana en un format àgil i atractiu. En una conversa al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, defensa que la clau no és rebutjar el turisme, sinó aprofitar-lo.
Així, proposa convertir la Boqueria en un veritable aparador del fast-food català, amb plats tradicionals servits en format ràpid i assequible: coques de recapte, botifarra dolça amb poma, broquetes de pollastre i gamba, esqueixada o crema cremada.. Per això, en aquesta ocasió a la seva secció Històries de bar ens proposa una altra recepta relacionada amb la seva intervenció, com és aquesta coqueta d'escalivada i anxoves que podeu fer a casa i que n'hi ha per llepar-se'n els dits!
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|