Ous a la paella, recepta d'aprofitament d'Ada Parellada
- La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens parla d'aprofitament alimentari al 'Cafè d'idees'
- Parellada proposa aprofitar ingredients com carabassó, xampinyons i formatge, i mesclar-los amb un bàsic com els ous
La xef Ada Parellada ens alerta sobre les alarmants dades de malbaratament alimentari a casa nostra. Per això, la propietària i cuinera del restaurant Semproniana de Barcelona ens parla d'iniciatives com el Gastrorecup, àpats que s'ofereixen amb aliments rescatats de ser malbaratats. En una conversa amb Gemma Nierga al Cafè d'idees, ens explica per què llancem aliments a la cuina i ens acosta consells i propostes per aprofitar ingredients i elaboracions i no haver de tirar res a la brossa.
A més, en la seva secció Històries de bar també ens acostuma a regalar una recepta lligada amb el tema del dia. En aquesta ocasió ens proposa uns ous a la paella que podem fer amb diverses coses que tinguem a la nevera. En aquest cas, ens proposa tirar de carabassó, xampinyons i formatge.
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|