Enlaces accesibilidad
Retrets mutus

El xoc per l'Aeroport enrareix el clíma abans de la taula de diàleg

Per
El xoc per l'Aeroport enrareix el clíma abans de la taula de diàleg

EL desacord i la polèmica creada per l'ampliació de l'aeroport del Prat entre governs, sembla que no anirà més enllà perquè les dues parts no veuen en perill la mesa de diàleg prevista per la setmana que ve.

Ambient enrarit

Encara no hi ha un dia fixat, tampoc ordre del dia ni coneixem les delegacions de cada part. Ara bé, ni aquestes incògnites ni la tensió generada per l'ampliació de l'Aeroport, per ara, han fet que alguna de les dues parts faci marxa enrrera amb la mesa de diàleg.

El xoc entre governs per la suspensió de la inversió en l'aeroport enrareix, això sí, el clima previ a la reunió. Mentre s'acusen mútuament de boicotejar el projecte i trencar confiances, tots dos coincideixen que la cimera hauria de quedar al marge.

Maniobra de pressió

La Generalitat parla de maniobra de pressió, però creu que cal tenir mirada llarga perquè la resolució del conflicte polític passi per davant. El president català, Pere Aragonès, creu que cal tenir mirada llarga perquè la resolució del conflicte polític passi per davant.

I Junts per Catalunya, escèptics sempre amb la taula, diuen que per ells tampoc serà però que la decisió unilateral dilapida encara més la credibilitat del govern espanyol. Una cimera que hores d'ara, segueix sense data, ni ordre del dia, i fins i tot, encara pendents de si hi seran els dos presidents.