Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Max Vilarrasa i Biel Pagès, a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep la visita de Chase Johnsey, fundador del Ballet de Barcelona i director artístic del documental 'Unbound'
  • Dissabte 25 de maig, a les 14:00h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista' Josep Echaburu

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sàrrias i dirigit per Juan Fermín Gómez.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sàrrias, convida aquesta setmana els actors Max Vilarrasa i Biel Pagès, el ballarí Chase Johnsey, el cantautor i compositor Pol Gutiérrez, o el que és el mateix, DePol, i Pi McCarthy, compositora, cantant, vocal coach i actriu. A més, inclou la secció 'Curts de Vista' amb Impro Barcelona i de sèries dirigida per Paula Hergar.

'Un bilió d'estels s'allunya infinitament de nosaltres' arriba aquest dissabte a 'Punts de Vista' de la mà de dos dels dos actors que interpreten el protagonista, Max Vilarrasa i Biel Pagès. L'obra estarà en cartell fins al 2 de juny al Teatre Tantarantana.

El ballarí, coreògraf i fundador del Ballet de Barcelona Chase Johnsey també acompanya a Tània Sàrrias en aquest nou programa per dialogar sobre 'Unbound', el documental que sota la seva direcció artística reflexiona sobre la història col·lectiva de superació que s'amaga darrere el Ballet de Barcelona, una companyia referent al país.

La música i les lletres de Pol Gutiérrez o, com també és conegut, DePol submergiran el plató de 'Punts de Vista' en l'univers del nou single del cantant, titulat 'Digues-me tan sols si has pensat'. I Pi McCarthy serà l'encarregada de posar punt final al programa d'aquest dissabte amb la melodia de 'Molecular', el segon disc de la cantant.

Un nou dissabte ple de cultura on no poden faltar les recomanacions de Paula Hergar amb la seva secció dedicada a les sèries i la diversió de 'Curts de Vista' amb Mireia Scatti i Mònica Ballesteros, d'Impro Barcelona. 

RTVE

anterior siguiente