Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Els periodistes Xavi Martínez i Sònia Urbano apropen la màgia d'Eurovisió a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep a les actrius Míriam Iscla i Mercè Arànega i els músics Mayte Martín i Guillem Roma
  • Dissabte 11 de maig, a les 14:05h a La 2 d'RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias, presentadora de 'Punts de vista' RTVE Catalunya

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Juan Fermín Gómez.

El 'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, compta aquesta setmana amb Sònia Urbano i Xavi Martínez, les protagonistes d''Amnèsia' Míriam Iscla i Mercè Arànega, la cantaora Mayte Martín, el músic Guillem Roma i amb l'espectacle 'Cuba vibra'. A més, inclou la secció de teatre de Míriam Tortosa.

Tània Sarrias parla amb Sònia Urbano i Xavi Martínez, els locutors de la Final d'Eurovisió, la qual per primera vegada en la història de RTVE es retransmetrà en català. També, ens acompanyen Míriam Iscla i Mercè Arànega, dues de les protagonistes d''Amnèsia'. Aquesta comèdia del dramaturg Nelson Valente es podrà gaudir fins al 2 de juny a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya.

La música també estarà present de la mà de la compositora i cantaora de flamenc Mayte Martín, que arriba al plató de 'Punts de Vista' per presentar 'Tatuajes', el seu últim disc. A més, aquest dissabte, Guillem Roma presenta el seu nou àlbum, titulat 'Postureo Real'. I l'escenari es convertirà en una festa amb 'Cuba Vibra', l'espectacle de la companyia Lizt Alfonso Dance Cuba que arriba al Teatre Victòria de Barcelona fins al 26 de maig.

I com sempre, no poden faltar les nostres col·laboracions. Aquesta setmana Míriam Tortosa amb la seva secció dedicada al teatre. 

RTVE

anterior siguiente