Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

El director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Manuel Szapiro, aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs també analitza l'actualitat política de la setmana
  • Dissabte, 22 d'octubre, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els nostres continguts a RTVEPlay.cat

Per
Lluís Falgàs entrevista Manuel Szapiro a 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs entrevista Manuel Szapiro a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30 hores al Canal 24horas.

Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', entrevista Manuel Szapiro, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona per Catalunya i Balears. El programa també analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana.

Aquesta setmana a 'Aquí parlem', Lluís Falgàs entrevista Manuel Szapiro, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona per Catalunya i Balears. Amb ell comentarà les relacions entre Catalunya i les institucions europees, i dels fons Next Generation EU. També parlaran de la crisi energètica que es viu a Europa pel bloqueig del govern rus com a conseqüència de la guerra a Ucraïna.

Manuel Szapiro és el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona per Catalunya i Balears

Manuel Szapiro és el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona per Catalunya i Balears RTVE Catalunya

L'espai dirigit per Lluís Falgàs també analitzarà l'actualitat política d'una setmana en què s'ha visualitzat la feblesa del nou govern. L'executiu no va poder tirar endavant la Llei d'estadística redactada per l'equip de l'exconseller Giró i té dificultats per aprovar el pressupostos. També tractarà la crisi generada per la destitució de Josep Maria Estela al capdavant dels Mossos d'Esquadra i la propera compareixença del conseller Elena per donar-ne explicacions.