Enlaces accesibilidad
Punts de vista

'Punts de vista' acomiada la temporada amb Love of Lesbian i el Soul Choir Barcelona

  • El programa, presentat per Tània Sarrias, s'acomiada amb més de 100 programes emesos, per on han passat personalitats de tots els sectors de la cultura
  • Dimecres, 22 de juny, a les 18:10h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista'

El programa cultural diari de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet de dilluns a divendres i els diumenges a La 2. Després de l'aturada d'estiu, reprendrà les seves emissions al setembre.

Dimecres, el magazine cultural de RTVE Catalunya,  'Punts de vista' acaba la temporada amb un programa ple de música i propostes culturals per a l'estiu.

Per començar, una de les sorpreses de la fi de temporada, el programa surt del plató per donar cabuda als cantants del Soul Choir Barcelona, un dels grups referents del gòspel a Catalunya. Vint-i-quatre veus escollides amb la cura i el talent de la seva directora, la cantant sud-africana Karol Green

Tània Sarrias també entrevista Nely Reguera, directora de la pel·lícula 'La voluntaria', protagonitzada per Carmen Machi. I comptarà amb la darrera setmana de la secció de música de Dolo Beltrán, que vindrà amb les millors propostes musicals per a l'estiu.

Per acabar, l'entrevista i actuació de 'Love of Lesbian'. Van ser el primer grup en sortir de la pandèmia i organitzar un concert sense restriccions i amb seguretat. Des que fa un any que van treure el seu disc 'Viaje épico hacia la nada', han girat per Espanya, Europa i Llatinoamèrica. Al plató de 'Punts de vista', tocaran en directe 'El mundo'.

Un aposta per la cultura de qualitat

Des del seu inici, el 10 de gener, el programa s'ha consolidat a la franja de les tardes, de dilluns a divendres, amb més de 100 programes emesos, per on han passat personalitats de tots els àmbits de la cultura. Una finestra a qualsevol expressió, amb una mirada de 360 graus a tot el territori.

'Punts de vista' també s'ha consolidat a les xarxes socials i a RTVE Play, cada setmana ha estat entre els tres programes més vistos a RTVE Play Catalunya i el contingut més vist és l'entrevista de la Tània Sarrias als protagonistes de 'Los herederos de la Tierra', on una de les seves protagonistes, l'actriu Natàlia Sánchez, va donar la seva primera entrevista en català. Va aconseguir 865.000 visualitzacions a Instagram i més de 416.000 a Tik Tok.

Alguns dels continguts que ha tingut molta repercussió a les xarxes socials, especialment els reels d'Instagram i a Tik Tok han estat: l'entrevista a Abraham Mateo, amb més de 200.000 visualitzacions a Instagram i gairebé 300.000 a Tik Tok; la connexió amb Chanel des de Turí al Festival d'Eurovisió, amb més de 216.000 visualitzacions a Tik Tok; l'entrevista amb Sílvia Abril, amb 86.000 visualitzacions a Tik Tok i més de 54.000 a Instagram, i l'entrevista a Lola Índigo, amb 78.000 visualitzacions a Instagram.

RTVE

anterior siguiente