Enlaces accesibilidad
Noms propis

Anna Manso visita aquesta setmana 'Noms propis'

  • Conversem amb l'escriptora i guionista sobre anècdotes i vivències amb els seus fills

  • Dimecres, 31 de març a les 18:15h i dissabte 3 d'abril a les 14:35h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
Anna Manso, aquesta setmana al programa 'Noms propis'
Anna Manso, a 'Noms propis' RTVE CATALUNYA

RTVE Catalunya emet aquest dimecres la visita d'Anna Manso a 'Noms propis'programa que té com a escenari el Mercantic de Sant Cugat del Vallès. L'escriptora i guionista va estudiar cinema, ha escrit guions per a la televisió i també és autora de més de 40 llibres de literatura infantil juvenil.

Arran de ser mare, va obrir un blog per explicar les seves peripècies, que després es va convertir en una col·laboració al diari ARA i després en un llibre que ara ha editat també en castellà i que es diu 'La peor madre del mundo'. Defensa que la millor manera de viure els desastres propis i aliens és amb sentit de l'humor. I ho podrem comprovar amb tot el que ens explicarà al llarg de la conversa a 'Noms Propis'.

Anna Manso explicarà anècdotes i vivències amb els seus fills. Ens recordarà que és autònoma o com ella diu "autonta", que és una mare que deixa respirar els seus fills, que no és patidora, que fins i tot durant el procés del seu divorci s'ho va agafar amb bon humor i amb el seu ex van decidir que els fills es quedarien a la casa on vivien i serien ells els que s'hi anirien canviant. Serà una estona de conversa entretinguda, divertida i també pedagògica.

RTVE

anterior siguiente