Enlaces accesibilidad
Dijous 27 de febrer a les 18:15h i diumenge 1 de març a les 14:40h a La 2

L'escriptor Javier Cercas i la cantant Núria Graham, dijous a 'Punts de vista'

  • El programa també celebra els 25 anys de l'ESCAC amb el Sergi Casamitjana i la Mar Coll

Per
Primer pla de Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista'

El programa cultural de producció pròpia de La 2 de TVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els dijous a la tarda a La 2.

Aquesta setmana 'Punts de vista' porta les millors propostes culturals i compta amb l'escriptor Javier Cercas i la cantant Núria Graham i celebra els 25 anys de l'ESCAC. A més, la secció de Núria Moliner i els reportatges del grup Second, de les audicions infantils del musical 'El médico' i de les exposicions de David Lynch i de l'escultor Takis.

Tània Sarrias entrevista Javier Cercas al plató del programa.

El nou llibre de Cercas 'Terra Alta' és una novel·la negra protagonitzada pel jove polícia Melchor Marín. rtve

Dijous, Tània Sarrias conversa amb l'escriptor Javier Cercas, sobre la seva darrera novel·la 'Terra Alta', guanyadora del Premi Planeta 2019. També rep a plató la cantant Núria Graham, una de les veus més potents del pop-folk, que presenta el seu darrer disc 'Marjorie'.

El programa també celebra els 25 anys de l'ESCAC, l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, amb el seu director Sergi Casamitjana i la directora de cinema i cap del departament de direcció de l'escola, Mar Coll.

Aquesta setmana una nova edició de la secció centrada en l'arquitectura i el disseny, que presenta l'arquitecta Núria Moliner.

A més, 'Punts de vista' emet un reportatge centrat en el grup Second, es cola a les audicions infantils del musical 'El médico' i proposa les exposicions de David Lynch sobre Fellini a la Filmoteca de Catalunya i de l'escultor grec Takis al MACBA.

RTVE

anterior siguiente