Enlaces accesibilidad
A www.rtve.es/catalunya

El web de TVE Catalunya commemora els 100 anys del naixement de Salvador Espriu

  • La pàgina web recupera durant tot l'any, de l'arxiu de TVE, tots els programes en que va participar el poeta català, com el "Vostè pregunta" de Joaquim Maria Puyal

Por
any espriu logo

El web de TVE Catalunya celebra durant el 2013 l'Any Espriu en commemoració del centenari del naixement del poeta a Santa Coloma de Farners. Els telespectadors podran tornar a veure a www.rtve.es/catalunya els programes en els que va participar.

Amb motiu de l'Any Espriu, TVE Catalunya recupera les diferents peces de l'Arxiu que protagonitza Salvador Espriu.

Es pot tornar a veure el programa "Vosté pregunta", amb Joaquim Maria Puyal, en una conversa amb Salvador Espriu i les preguntes dels telespectadors del programa.

El web de TVE Catalunya també recupera el capítol "Tres poetes, tres cementiris marins" del programa "Els camins de la calma", dedicat a tres cementiris on resten les tombes dels poetes Víctor Català, Salvador Espriu i Rosa Leveroni. En l'apartat d'Espriu es veuen imatges del cementiri d'Arenys amb l'acompanyament de fons dels versos del poema "Cementiri a Sinera".

Per la seva part, el programa "Moments" va dedicar una capítol a la literatura catalana on surten imatges i declaracions d'Espriu i versos del poeta cantats per Raimon.

I finalment, i aquest cop en castellà, es pot tornar a veure l'entrevista que li va fer Joaquín Soler Serrano, mestre de l'entrevista, al programa "A Fondo" parlant de la poesia i la vida.

RTVE

anterior siguiente