Enlaces accesibilidad
El millor de cada casa programa de Ràdio 4 dirigit per Miquel Murga

El millor de cada casa

Per
  • Direcció i presentació: Miquel Murga
  • Redacció: Manel Ferrer, Elena Canseco
  • Col·laboracions: Laura Gonzàlez, Alfons Murga, Jaume Guinot, Alejandro Gil, Jordi Milian, Jordi Barreda, Jaume Rodríguez, Samuel Escobar, Xavier Serrat.
  • Personatges habituals: la tieta Carolina, el senyor Ramon, el Totu D. Llavaneres i el David

'El millor de cada casa' és la proposta pels caps de setmana, a Ràdio 4.

Miquel Murga és l’encarregat de dirigir i presentar aquest magazine, dirigit a tota la família, que s’emet els dissabtes i els diumenges de 9 a 12 hores.

Amb to d’humor i la presència habitual de personatges sorpresa, el programa pretén ser una finestra a tot allò que s’organitza arreu de Catalunya durant el cap de setmana i sempre amb el punt d’interès posat en tots els membres de la família, perquè tothom hi pugui trobar allò que més li interessi.

La participació dels oients és un dels elements primordials del programa. A través de concursos puntuals, però també amb la possibilitat de participar en les tertúlies que cada setmana s’organitzen, tothom hi podrà dir la seva i deixar constància del que pensa de cadascun dels temes proposats.

Felicitem i ens posem en contacte, cada setmana, amb els alcaldes les poblacions dels quals celebren Fires o Festes Majors, i també a aquells personatges populars que, amb motiu del seu sant o el seu aniversari, tenen aquell cap de setmana com a especial a la seva agenda particular.

Cada setmana conversem amb algun personatge que, al final, s’haurà de sotmetre a les preguntes de la nostra roda de premsa particular, amb tots i cadascun dels personatges del programa.

No hi falten els espais de cuina, animals, bricolatge, relacions de parella, viatges, internet i tot allò que ens pot fer servei, en qualsevol moment del cap de setmana.

Les tertúlies són un dels plats fors a l’última hora del programa, un diumenge al més ens visiten els més menuts, un altre els joves adolescents, un altre els pares de casa i al final tanquem el cercle amb els avis i la seva saviesa.

La música i la història recent també tenen el seu espai a “El millor de cada casa”, perquè no oblidem, ans al contrari, ni qui som ni d’on venim.

I, és clar, tractant-se del cap de setmana, l’esport tindrà el seu espai en el programa. Ara bé, com i amb qui, només ho descobrireu si ens escolteu... segur que ens trobem alguna sorpresa, sobre tot a l’espai “Escenes de matrimoni” amb Pep-a i AMorurino, un amor impossible.

Personatges: La tieta Carolina, el senyor Ramon, el Totu “D” Llavaneres, la quiosquera Remedios, el cantant de karaoke Jordi Rebullit, el David..... i moltes sorpreses més.

El millor de cada casa” és, doncs la millor proposta radiofònica per passar amb bon humor els matins del cap de setmana.

Radio

anterior siguiente