Presentat per:  Miquel Murga Dirigit per:  Miquel Murga

El magazine familiar pels diumenges al matí amb un grap de propostes pel dia. Es tracta de començar el diumenge amb bon peu i el millor dels humors possibles.

Amb to d'humor i la presència habitual de personatges sorpresa, el programa pretén ser una finestra a tot allò que s'organitza arreu de Catalunya durant el cap de setmana i sempre amb el punt d'interès posat en tots els membres de la família, perquè tothom hi pugui trobar allò que més li interessi.

La participació dels oients és un dels elements primordials del programa. A través de concursos puntuals, però també amb la possibilitat de participar en les tertúlies que cada setmana s'organitzen, tothom hi podrà dir la seva i deixar constància del que pensa de cadascun dels temes proposats.

Felicitem i ens posem en contacte, cada setmana, amb els alcaldes les poblacions dels quals celebren Fires o Festes Majors, i també a aquells personatges populars que, amb motiu del seu sant o el seu aniversari, tenen aquell cap de setmana com a especial a la seva agenda particular.

Cada setmana conversem amb algun personatge que, al final, s'haurà de sotmetre a les preguntes de la nostra roda de premsa particular, amb tots i cadascun dels personatges del programa.

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

El millor de cada casa - Repàs dels festivals d'estiu. Ens reunim tots plegats per acomiadar la temporada i el programa després de 4 anys

29 juny 2014

Els últims 875 programes de El millor de cada casa

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios