Enlaces accesibilidad
Societat

L'abastiment està garantit a les illes

  • La protesta d'alguns transportistes no ha tengut gaire impacte als supermercats de les illes
  • Moltes persones van anar a comprar el passat divendres de manera compulsiva

Por
Les prestatgeries d'un supermercat de Palma, plenes de carn
Les prestatgeries d'un supermercat de Palma, plenes de carn

Avui és un dia normal als supermercats. Després d'un episodi on han faltat alguns productes de manera puntual ja hi ha de tot. "Hem pogut comprar carn sense problemes","el divendres passat faltaven alguns productes, ara la situació ja s'ha normalitzat" diuen alguns ciutadans a les portes d'un conegut supermercat al carrer Aragó de Palma.

Divendres passat la imatge era diferent i a darrera hora del dia faltaven alguns productes a les prestatgeries perquè algunes persones van comprar de manera compulsiva.

Una notícia falsa, darrere de les compres compulsives

El divendres passat faltaven alguns productes, ara la situació ja s'ha normalitzat

Moltes persones van anar a comprar compulsivament perquè es varen creure una notícia falsa que es va fer viral a les xarxes socials. "Va ser un caos absolut", "la gent va omplir les cistelles igual que al principi de la pandèmia" expliquen alguns consumidors que avui han pogut comprar pràcticament tots els productes que cercaven.

Antonio Sánchez, el responsable de comunicació de El Corte Inglés a Palma explica que avui no hi ha cap problema de subministrament: "No hi ha hagut incidències en el transport ni amb els proveïdors".

Oli de gira-sol

Avui les prestatgeries estan plenes: no falta carn, ni verdures, ni peix, però sí que hi ha un producte que a alguns supermercats no és tan fàcil de trobar: l'oli de gira-sol. Algunes empreses han hagut de limitar el nombre de botelles que es poden comprar d'aquest producte. Tot i això, es recomana no comprar més del necessari.

Des de l'associació d'empreses distribuïdores d'aliments i begudes de Mallorca han fet una crida a la calma: "La vaga dels transportistes no ha tengut cap impacte en les botigues de les illes".