Cruixents de pollastre amb maionesa de pebre vermell del Chef Bosquet
- El Chef Bosquet prepara uns cruixents de pollastre arrebossats d’ametlles i blat de moro amb maionesa de pebre vermell
- Troba més receptes delicioses i saludables a RTVE Play
Els cruixents de pollastre tenen una arrel en la popularització del pollastre fregit arrebossat, un plat clàssic i típic del sud dels Estats Units. Els que porten Panko, pa ratllat japonès, tenen els seus orígens a la cuina japonesa, on el pa ratllat és un ingredient clau per aconseguir textures molt cruixents en plats com el tonkatsu.
Els cruixents de pollastre del Chef Bosquet.
El Chef Bosquet proposa a 'Cuina brutal' uns cruixents de pollastre arrebossats amb ametlles i flocs de blat de moro, cuits a la fregidora d'aire per aconseguir una textura lleugera i cruixent, servits amb una maionesa casolana de pebre vermell i caiena, que els dona un punt fumat i picant. Un plat que combina nutrició, sabor i plaer, perfecte per escalfar el cos i l’ànima.
Cuina Brutal