La recepta saludable de milfulls d'albergínia del Chef Bosquet
- El Chef Bosquet prepara un plat lleuger i nutritiu amb el melós del vegetal
- Troba a RTVE Play més receptes nutritives de Cuina brutal
El Chef Bosquet emplata un milfulles d'albergínia.
RTVE Catalunya
Chef Bosquet
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
L'albergínia és, a diferència del que pensen molts, un fruit, no una verdura. Tot i que és molt baixa en calories, absorbeix fàcilment oli quan es fregeix. A més, sempre s'ha de cuinar abans de menjar-la perquè conté solanina, un tòxic natural. Aquest vegetal carnós és el protagonista de la recepta de milfulles del Chef Bosquet.
Uns milfulls d'albergínia just després de treure'ls del forn. RTVE Catalunya
El xef prepara a Cuina brutal una barreja de formatges entre les capes d'albergínia. Concretament, utilitza curat, mozzarella i blau. Per potenciar el sabor del milfulls, afegeix un toc de pebre, orenga seca, sal i romaní sec. A més, com remulla les làmines abans de fornejar no hi queda excés de greix!
Cuina brutal - Milfulls d’albergínia
Cuina brutal