Enlaces accesibilidad

La recepta d'hummus de mongetes innovadora ideada pel Chef Bosquet

  • El Chef Bosquet canvia cigrons per mongetes per preparar un hummus amb salsa picant
  • Tens disponible a RTVE Play un munt de receptes fàcils i saludables de Cuina brutal
La recepta hummus de mongetes innovadora ideada pel Chef Bosquet
Un plat d'hummus de mongetes amb salsa picant de la mà del Chef Bosquet. RTVE Catalunya
Chef Bosquet
Chef Bosquet
Hummus de mongetes amb salsa picantHummus de mongetes amb salsa picant
Ingredients Preparació
  • 200 g Mongetes cuites
  • 1 Raig de llimona
  • Sal, pebre vermell i pebre al gust
  • 1 Culleradeta de tahina
  • 1 Rajolí aove (oli d’oliva verge extra)
  • 2 Tomàquets mitjans
  • 4 Cogombres mitjans
  • 30 g Olives negres
  • 10 g Cibulet
  • 2 Bitxos
  1. Afegeix les mongetes, la llimona, la tahina, un rajolí d'oli y condimens en una picadora i tritura per fer l'hummus.
  2. Pica els ingredients de la salsa que queden i barreja’ls amb una mica de sal i oli.
  3. Posa l’hummus al plat amb pebre vermell i reparteix-hi la salsa.
  4. Acaba amb una mica de cibulet picat i un raig d’oli d’oliva.

L'hummus és una elaboració que prové d'Orient Mitjà, però ha guanyat popularitat en els últims anys arreu del món. Això ha fet que es facin tota mena d'interpretacions amb ingredients de diferents regions. En el cas del Chef Bosquet, s'ha inspirat en les mongetes locals de Barcelona per canviar-les pels cigrons, l'ingredient principal, a Cuina brutal.

L'hummus de mongetes del Chef Bosquet

Ració d'hummus de mongetes amb salsa picant preparada pel Chef Bosquet

L'hummus de mongetes que ha preparat el xef té una cremositat única. Així, el plat es torna molt més lleuger. Per donar un contrast de sabor, l'acompanya una salsa picant que inclou ingredients com tomàquet, bitxo, cogombres i olives. D'aquesta manera, l'elaboració aconsegueix una gran vitalitat i potència!

Cuina brutal - Hummus de mongetes amb salsa picant