Enlaces accesibilidad
Dilluns 15 d'abril a les 18:10 hores a La 2

Josep Maria Bartomeu visita 'El rondo'

  • Els tertulians d'aquesta setmana són els periodistes Xavi Díaz, Cristina Cubero i Roberto Gómez

Per
Albert Lesán, presentador del programa 'El rondo'
Albert Lesán, presentador del programa 'El rondo'

'El rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán, amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S'emet els dilluns a La 2.

www.rtve.es/elrondo

@elrondotve

El proper dilluns, la tertúlia esportiva de TVE Catalunya comptarà amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. 'El rondo' rebrà al màxim dirigent del club blaugrana per fer balanç del curs i analitzar les perspectives de futur de l'equip.

Abans de la tornada dels quarts de final de la Champions i encarant la recta final de la temporada futbolística, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, visitarà el plató d''El Rondo'. L’entrevista, conduïda per Albert Lesán i en companyia dels periodistes Xavi Díaz, Cristina Cubero i Roberto Gómez, s’ocuparà dels principals objectius de Bartomeu a curt i mitjà termini. L’actualitat esportiva, amb l’anhelada Champions League a l’abast i les opcions de triplet més vives que mai, serà protagonista a la conversa, que també tractarà els fitxatges i les sortides del proper mercat estival, així com els assumptes més importants en el pla institucional.

RTVE

anterior siguiente