Enlaces accesibilidad
De dlluns 10 a divendres a les 16h a Ràdio 4

Comença la segona temporada de "Directe 4.0", el magazine de les tardes de Ràdio 4

  • L'espai, dirigit i presentat per Xantal Llavina, comptarà amb nous col•laboradors: els periodistes Sergi Mas i Saül Gordillo, el naturòpata i herbolari Albert Rami i el psicòleg Antoni Bolinches

A més, el periodista Jaime Peñafiel estrenarà la secció "HP: Hora Peñafiel", un cop al mes

Por
Xantal Llavina, dirigeix i presenta "Directe 4.0" a Ràdio 4
Xantal Llavina, dirigeix i presenta "Directe 4.0" a Ràdio 4

Xantal Llavina és la presentadora i directora del magazine "Directe 4.0" acompanyada del seu equip habitual amb David Escamilla, Ferran Grau, Edu Fusté i Quique Quera.

Aquest dilluns de 16h a 19h de la tarda comença la nova temporada del programa "Directe 4.0", amb Xantal Llavina al capdavant. Una segona etapa amb nous col•laboradors, a més dels habituals, entrevistes en profunditat i el repàs de l'actualitat diària.

En aquesta segona temporada s'estrenaran nous col·laboradors com el conegut periodista Sergi Mas que farà cada setmana el "Cara a Cara" més irònic de l'actualitat i el periodista Jaime Peñafiel que un cop al mes, des de RNE a Madrid, farà la seva "HP: Hora Peñafiel". També el periodista d'El Periódico de Catalunya Saül Gordillo amb la seva "Xarxa.cat" parlarà de les darreres notícies de Twitter. El mediàtic naturòpata Albert Rami ens aconsellarà amb el seu "Rami Remeis" i el psicòleg Antoni Bolinches vincularà la informació amb el terreny emocional. A més, la periodista de Ràdio 4, Conxita Casanovas, parlarà de cinema i també hi seran els periodistes de Ràdio 4 Roger Franco, Rosa Gil i Maite Boada.

Després d'entrevistar més de 500 convidats en la primera temporada i amb molt bons resultats d'audiència, continuen en aquesta nova etapa les entrevistes en profunditat, el "Cafè o Té" amb famosos i el repàs de l'actualitat amb connexions en directe amb els responsables dels principals diaris: La Vanguardia, El Periódico, El Punt Avui, Diari Ara i El Mundo a Catalunya. També tornaran els col·laboradors de la primera temporada: l'actor Quim Masferrer de Teatre de Guerrilla superarà un repte d’actualitat diari, "La Contra 4.0" amb el periodista de la Vanguardia Lluís Amiguet, els "Jordan Vips" amb la periodista d'El Punt Avui Mari Jou Jordan, "Economia 4.0" amb el professor de l'IESE Jaume Llopis, "Clàssics 4.0" amb Bernat Dedéu, "La Cuina 4.0" amb el millor pizzer del món Fabián Martín, la periodista Imma Sust i els "Singles", el periodista Oscar Moré que estarà "A peu de carrer", "Música 4.0" amb Bruno Sokolowicz i "Carlota.com" amb Carlota Fàbregas. Tot amb l'equip del "Directe 4.0": David Escamilla, Edu Fusté, Quique Quera i Ferran Grau.

Els col·laboradors del Directe 4.0:

Sergi Mas, Saül Gordillo, Mari Jou Jordan, Bernat Dedéu, Lluís Amiguet, Quim Masferrer, Jaume Llopis, Fabián Martín, Carlota Fàbregas, Rosa Gil, Albert Riba, Dani Casanovas, Mireia Ashley, Enric Cambray, Laura Calçada, Albert Rami, Maite Boada, Óscar Moré, Imma Sust, Conxita Casanovas, Roger Franco, Antoni Bolinches, Elena Crespi, Bruno Sokolowicz, Joaquim Valls, Meritxell Falgueras, Neus Jou i Manuel Mainar.

Els tertulians socials i d'esports:

El periodista i consultora de comunicació Miquel Martín Gamisans, l'escriptor i periodista Nathan Baidez, el periodista Víctor Farradellas, l'assessor d'imatge professional Josep Pons, els periodistes de TVE Marta Sánchez, Marta Cáceres i Xavi Díaz, de Sport Josep Capdevila, d'El 9 Esportiu Pep Riera i Sergi Dejuan, de Mundo Deportivo Oriol Domènech, de la Sexta Deportes Xavi Riera, de Punto Pelota Carme Barceló i de Barça TV Edgar Fornós i els companys d'esports de Ràdio 4.

RTVE

anterior siguiente