Anterior Ana Belén, Premi Sant Jordi de RNE a la Trajectòria Siguiente Dificultades en la compra 'online' Arriba Ir arriba
tve
Dissabte 14 de juliol a les 20:30h al Canal 24horas

La Presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, a "Aquí Parlem"

  • El programa tractarà la situació econòmica del país, el pacte fiscal i les comissions d'investigació aprovades pe Parlament, entre d'altres temes

|

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30 hora.

El conductor del programa, Lluís Falgàs, fa un repàs de tot l'any amb la Presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert.

Núria de Gispert repassarà amb Lluís Falgàs el curs polític i la situació econòmica general del país. Falgàs també li demanarà pel proper ple del 25 de juliol on es votarà el pacte fiscal i per les comissions d'investigació, que s'han creat recentment, sobre la gestió de la sanitat i sobre les entitats financeres.

A més, el programa també analitzarà la cimera del pacte fiscal que s'ha celebrat aquest dijous al Palau de la Generalitat i els nous ajustos econòmics presentats aquesta setmana pel President del Govern Espanyol, Mariano Rajoy.

Más contenidos de RTVE

anterior siguiente