Enlaces accesibilidad

Dissabte 30 de juny a les 20:30h al Canal 24horas

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, a "Aquí Parlem"

  • Fa uns dies el Parlament de Catalunya va elegir els sis nous membres del CoNCA, l'òrgan assessor de la conselleria de cultura

|

Por

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30 hora.

El conductor del programa Lluís Falgàs entrevista aquesta setmana a "Aquí Parlem", Carles Duarte i Gemma Sendra, president i vicepresidenta del CoNCA.

Fa uns dies el Parlament de Catalunya va elegir els sis nous membres del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, Issona Passola, Valentí Puig, Carles Duarte, David Albet, Mercè Gispert i Gemma Sendra. El CoNCA és l'òrgan d'assessorament de la conselleria de cultura. Segons el CoNCA "té per objecte assessorar el Govern en el conjunt de la política cultural, vetllar pel suport a la creació artística i per la promoció d’aquesta, i fer-ne l’avaluació".

Per parlar del sistema cultural català, de quin tipus d'assessorament fa el CoNCA i quina és la cultura que volen per Catalunya, participaran en el programa el president de l'entitat Carles Duarte, poeta i lingüista, director de la Fundació Lluís Carulla i membre del Consell de Cultura de Barcelona; i la vicepresidenta Gemma Sendra, gestora de projectes culturals, entre d'altres ha estat gerent de la Fundació i Consorci del Gran Teatre del Liceu i del Museu d'Art Contemporani de Barcelona MACBA.

A més, el programa també analitzarà la comissió d'investigació sobre la sanitat que es decidirà en el ple de la propera setmana, on també hi compareixerà el President Mas per parlar de les retallades.

RTVE

anterior siguiente