Enlaces accesibilidad

Dijous 21 de juny a les 00:10h a La 1

Fernández Bozal, consellera de Justícia, aquest dijous a "El debat de La 1"

  • El programa també analitzarà diverses qüestions d'actualitat, com la crisi de l'euro i les diverses reaccions després de les eleccions gregues

|

Por
tve

"El debat de La 1" és un programa de debat dirigit per Francesc Cruanyes i moderat per Cristina Puig.

La consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, serà la convidada, aquest dijous, de El Debat de La 1, el programa d'entrevistes i debat de TVE Catalunya que presenta Cristina Puig.

La polèmica per l'actuació del president del Poder Judicial, Carlos Dívar, acusat de malversar fons públics, fa que la credibilitat de la justícia no passi per un bon moment. Aquesta serà una de les qüestions sobre les que demanarem l'opinió a la consellera del govern català. Amb Fernández Bozal també abordarem altres aspectes relacionats amb el seu departament, com ara l'aplicació de les taxes judicials, l'efecte de les retallades pressupostàries, la informatització i la modernització dels jutjats, la política penitenciària o el català a la justícia entre d'altres.

A la segona part, el programa analitzarà diverses qüestions d'actualitat, entre elles la crisi de l'euro i les diverses reaccions després de les eleccions a Grècia, unes eleccions que no semblen haver calmat els mercats, almenys pel que fa a l'economia espanyola.

Per parlar de tot això, "El Debat de La 1" comptarà aquesta setmana amb els analistes següents: Gemma Calvet, advocada; Toni Bolaño, periodista; Manuel Cuyàs, subdirector d'El Punt Avui; Albert Sáez, director adjunt d'El Periódico; Sònia Domènech, delegada de La Razón a Catalunya i Jordi de Juan, advocat.

RTVE

anterior siguiente