Anterior Frecuencias de emisión en onda corta Siguiente David Otero: "Soy bailón pero soy un poco palo" Arriba Ir arriba
El creadors de Privalia Lucas Carné i José Manuel Villanueva tve
Dijous 7 de juny a les 20:30 a La 2

El fenomen Privalia, aquesta setmana a "Tinc una idea"

  • També descobrim un aperitiu de fruita liofilitzada i els consells de l'inversor Paco López per buscar feina

|

"Tinc una idea" és un programa dirigit per Miquel Peraltat, que recull el testimoni de persones emprenedores.

Al programa "Tinc una idea" entrevistem els fundadors de Privalia, José Manuel Villanueva i Lucas Carné, uns pioners en vendre roba de marca a bon preu per Internet. També coneixem Casual Fruit els creadors d'un aperitiu nou, de fruita liofilitzada, i Paco López, un inversor d’èxit i editor de Libros de Cabecera que ens dona alguns consells per buscar feina.

José Manuel Villanueva i Lucas Carné van fundar Privalia fa 6 anys, van ser uns pioners i ara són líders al mercat de venda de roba de marca per Internet. Van començar en un petit despatx al Portal de l'Angel de Barcelona i ara ocupen una gran nau al districte 22@ de Barcelona. En aquest temps s'han expandit a Itàlia, Brasil i Mèxic, entre d'altres països. Al reportatge ens expliquen la seva experiència vital i empresarial: "Al seu dia vam veure que no hi havia empreses de roba de marca a Internet i vam decidir de crear-ne una i apostar-hi". "És molt important la cultura dels valors i de l'esforç, i també la internacionalització".

En la secció Projectes coneixem Casual Fruit una empresa de nova creació que ha sabut crear un nou aperitiu basat en fruita liofilitzada en tres sabors: poma, pinya i fruita del bosc. La gestió la fan dos emprenedors de Barcelona i la produeixen en una fàbrica de Badajoz. Entrevistem tots els protagonistes, que ens expliquen com van crear l'empresa i el producte i quines característiques té. A més, hem visitat un mercat municipal de Barcelona i un cafè de moda on venen aquesta fruita liofilitzada.

També parlem amb Paco López, un inversor d'èxit, editor de Libros de Cabecera i autor del llibre "La empresa, explicada de forma senzilla", que ens donarà alguns consells a l'hora de buscar feina.

Más contenidos de RTVE

anterior siguiente