Enlaces accesibilidad
Dimarts 27 de setembre a les 20.30h a La 2

"Continuarà" parla amb Isaki Lacuesta, guanyador de la Concha de Oro

  • El transgressor director català revela els secrets de la pel•lícula “Los pasos dobles”

Por
"Continuarà"
"Continuarà"

"Continuarà”, dirigit per Pilar Ruiz és l’agenda cultural de TVE Catalunya.

Web: http://www.rtve.es/television/continuara/

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", mostra als telespectadors les últimes novetats en cinema, música, teatre, art i disseny.

"Continuarà" revela els secrets de la pel•lícula “Los pasos dobles”, guanyadora de la Concha de Oro en la 59 edició del Festival de Cinema de San Sebastià. Isaki Lacuesta, el transgressor director del film, ens explica el més desconegut d’aquesta pel•lícula que narra la història d’un viatge per Àfrica el voltant d’un somni del pintor Miquel Barceló i que ha generat divisió d’opinions des del primer dia de la seva projecció.

Amaral és la nostra proposta musical. La parella aragonesa presenta el seu nou disc “Hacia lo Salvaje” i canta una cançó pels espectadors del programa. A més a més, Eva Amaral y Juan Aguirre fan un recorregut per la seva carrera musical i ens parla de les seves inquietuds.

També coneixerem el guanyador del Premi Casavella de novel•la que concedeix l’editorial Destino als escriptors joves i poc coneguts. Enrique Rubio amb “Tania con I” ha rebut el premi d’aquesta segona edició i ens explica com ha arribat a construir la historia d’aquest llibre que parla de la identitat i la necessitat d’ icones que tenim a la nostra societat.

I per últim us proposem un passeig per les galeries d’art barcelonines que acaben d’inaugurar la temporada. Les de l’Associació d’Art de Barcelona van obrir en una llarga nit que ens va permetre fer un tomb per propostes ben diferents. En el nostre recorregut van conèixer el treball dels artistes Vicenç Viaplana, Juan Uslé, Mel Ramos, Miquel Angel Pascual, Sascha Weidner i Joan Priego.

Com sempre, a la secció Agenda ofereix les darreres informacions culturals i les activitats més destacades de la setmana

RTVE

anterior siguiente