Enlaces accesibilidad
Divendres 1 de juliol a les 19:00 a La 2

"Continuarà" desvetlla el misteri del teatre

Entrevista amb els directors José i César Esteban Alenda, els germans Coen espanyols

Por
premsa---logocontinuara ret-px

"Continuarà”, dirigit per Pilar Ruiz és l’agenda cultural de TVE Catalunya.

Web: http://www.rtve.es/television/continuara/

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", mostra als telespectadors les últimes novetats en cinema, música, teatre, art i disseny.

Aquesta setmana, "Continuarà" revela com es fa una obra de teatre i s’endinsa en un assaig de “Contra la democràcia”, una de les propostes del Festival Grec. El director Carles Fernández ens acompanya en aquest camí de desvetllar el misteri del teatre. “Contra la democràcia” acaba la trilogia que el dramaturg Esteve Soler va començar amb “Contra el progrés” i “Contra el amor”. L’obra planteja situacions surrealistes, per sacsejar el personal i fer pensar una mica, però sempre amb humor.

I si voleu una iniciativa d’autogestió no us perdeu “Candela” de Cristina Clemente. La companyia teatral Flyhard, de l’autor i director Jordi Casanovas, ha obert la seva pròpia sala i programa les funcions segons la demanda dels espectadors.

També visitem una exposició molt orgànica, “Naturalment” de Gerard Moliné. La mostra ens proposa l’efecte de la natura en diverses matèries, pintant, esculpint, com una veritable artista.

“Continuarà” també té dos convidats especials: els germans José y César Esteban Alenda . Un tàndem de directors de cinema equivalent els germans Coen nord-americans. Una parella que ja té nombrosos premis, entre d’ells un Goya pel seu curtmetratge “La increíble historia del hombre sin sombra”.

Si us agrada la literatura us oferim dues propostes :“Tocando el cielo”, de l’Asha Miró que a través d’entrevistes amb personalitats desgrana el que és veritablement important a la vida, i “La volta dels 25”, de Marc Serena, on 25 joves, de 25 anys i de 25 països de diferents continents, expliquen les seves vivències.

A més a més, "Continuarà" ofereix les darreres informacions culturals i les activitats més destacades de la setmana, a la secció Agenda.

A causa de la llarga durada del debat sobre l'Estat de la Nació, el programa "Continuarà" s'emetrà el proper divendres 1 de juliol

RTVE

anterior siguiente