Enlaces accesibilidad
LateXou amb Marc Giró

Rigoberta Bandini, Miki Esparbé, Maria Rodríguez Soto i Rocío Saiz, a 'LateXou amb Marc Giró'

  • El programa també comptarà amb l'actuació del grup Mishima
  • Diumenge, 28 de maig, a les 01:10h a La 1, després de l'especial 'Noche electoral. Elecciones autonómicas y municipales 2023'
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Marc Giró al plató de 'LateXou'
Marc Giró

'LateXou amb Marc Giró' és un late night clàssic, conduït pel carismàtic Marc Giró, que s'emet els diumenges a la nit a La 1, després de la 'Película de la semana'.

Aquest diumenge a 'LateXou amb Marc Giró' hi participaran la cantant Rigoberta Bandini, els actors Miki Esparbé i Maria Rodríguez Soto, l’artista multidisciplinar Rocío Saiz i la banda catalana Mishima.

Marc Giró rebrà al 'LateXou amb Marc Giró' la cantant Rigoberta Bandini, que acaba de llançar el seu nou tema 'Miami Beach', després d'una breu pausa a la indústria musical. També visitaran el plató els actors Miki Esparbé i Maria Rodríguez Soto, que estan a punt d’estrenar l’obra de teatre 'L'illa deserta' a La Villarroel. I la darrera convidada serà Rocío Saiz, cantant, actriu, presentadora, escriptora i activista LGTBI. Una artista multidisciplinar que parlarà de la seva darrera pel·lícula 'La amiga de mi amiga' i el seu nou senzill 'El hartazgo del mundo'.

Per acabar, Mishima interpretarà 'Roses', una versió de 'Flowers' de Miley Cyrus.

Com sempre, Marc Giró estarà acompanyat de Les Glòries Cabareteres i ambientat per la Giró's Boy Band, la banda musical del programa.

RTVE

anterior siguiente