Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Qui guanyarà les eleccions?, aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs entrevista Carles Castro, expert en informació política i anàlisi electoral
  • Dissabte, 29 d'abril, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Lluís Falgàs i Carles Castro
Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', entrevista Carles Castro

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. S'emet els dissabtes a les 20:30h i els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem' es planteja aquesta setmana qui guanyarà les eleccions. Lluís Falgàs, director i presentador de l'espai d'anàlisi política i parlamentària, planteja què ens deparen les eleccions municipals de la mà del periodista expert en anàlisi Carles Castro.

Lluís Falgàs parla aquesta setmana amb Carles Castro, analista electoral col·laborador de La Vanguardia, investigador associat de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials i autor de diversos llibres com 'Retrato electoral de España' o 'Retrato electoral de Cataluña'. Falgàs li demanarà sobre la perspectiva electoral i política del 2023 després de les eleccions municipals el 28 de maig.

Carles Castro, periodista

Carles Castro és expert en informació política i anàlisi electoral RTVE Catalunya

Lluís Falgàs també analitzarà l'actualitat política catalana d'una setmana en què la sequera continua centrant el debat polític, quan el Govern ha aprovat una proposició de llei amb mesures per pal·liar-la i ha avançat la campanya d'incendis a l'1 de juny i es preveu molt severa. També comentarà les repercussions de la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre Meritxell Serret, mentre s'espera la decisió imminent de la Junta Electoral Central sobre l'escó de Laura Borràs.