Enlaces accesibilidad
Orgull

RTVE Catalunya celebra el 28J amb l'especial 'Orgull!'

  • Itziar Castro, Ada Colau, Blas Cantó, Melani Olivares i Ventura Pons, seran alguns del convidats
  • Dissabte, 2 de juliol, a les 23:35h a La 1
  • Es podrà veure en directe a RTVE Play Catalunya i a YouTube

Per
 Tània Sarrias, Luc Loren, Blas Cantó i Itziar Castro a l'escenari i darrere el rètol del programa 'Orgull!'
Tània Sarrias, Luc Loren, Blas Cantó i Itziar Castro rtve catalunya

RTVE Catalunya celebra el dia de l'orgull amb una gala espectacular a El Molino de Barcelona, 'Orgull!', per on desfilaran personalitats del món de la música, el cinema i la televisió. A més, el públic de la gala, presentada per Tània Sarrias Luc Loren, gaudirà d'actuacions i entrevistes amb diferents experts. 

 Pla general de l'escenari d'El Molino amb Tània Sarrias i Ada Colau assegudes a les butaques

Tània Sarrias entrevista l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau rtve catalunya

L'especial 'Orgull!' vol contribuir a aportar més visibilitat, crear consciència i generar debat, amb un caràcter reivindicatiu i festiu per al col·lectiu LGTBIQ+. Al programa hi participaran l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, les actrius Itziar Castro i Melani Olivares, el cineasta Ventura Pons, els músics Blas Cantó i Alba Reche, la presentadora Ares Teixidó, el dissenyador Juan Avellaneda i la periodista i influencer Daniela Requena. A més, comptarà amb les actuacions de Blas Cantó i Ladilla Rusa.

 Moment de l'actuació de Ladilla Rusa a l'escenari

Juntament amb Blas Cantó, el grup Ladilla Rusa actua a la gala rtve catalunya

El programa completarà el seu contingut amb vídeos divulgatius, de testimonis i d'experts de diferents àmbits que tractaran temes com la importància de les etiquetes i la necessitat de l'existència de referents del col·lectiu. 

Noranta minuts d'espectacle per celebrar i reivindicar amb orgull un dels dies més assenyalats de l'any per al col·lectiu LGTBIQ+.

'Orgull!' és un programa realitzat per Miki Sabater i dirigit per Bibiana Ballbè. Una coproducció de RTVE i The Creative.