Enlaces accesibilidad

La filosofia de vida de Macaco, a 'Efecte Collins'

  • Després de 15 anys de trajectòria musical, l'artista torna per anunciar el seu proper àlbum, 'Vuélame el corazón'
  • Dissabte, 25 de juny, a les 13:25h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
 Macaco amb la seva banda posant per la fotografia a 'Efecte Collins'
Macaco amb la seva banda rtve catalunya

El programa de música de La 2, 'Efecte Collins' mostra amb molta cura les propostes d'artistes ben diferents i referencials a Catalunya. Dirigit per Gonzalo Bello, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana 'Efecte Collins' acomiada la temporada amb Macaco. El músic tocarà tres cançons: dues que són importants en la seva carrera, 'Blue (Diminuto planeta azul)' 'Ovejas negras', i 'Quiéreme bien', un avanç del seu proper àlbum.

 Macaco cantnt amb el micròfon a la mà

Macaco rtve catalunya

Fruit de la Barcelona dels anys 90 i l'escena musical dels principis de la dècada dels 2000, Macaco va començar a moure's per la multiculturalitat de les rambles, per finalment crear el seu propi projecte homònim amb artistes de països llatinoamericans. Després de 15 anys de trajectòria musical, i amb molts projectes entre mans, torna per anunciar el seu proper àlbum, 'Vuélame el corazón'.

Va iniciar la seva carrera com a músic tocant al carrer i aprenent de tot el que veia per crear una comunió entre les paraules i els sons. Una fusió musical que anava des de la rumba fins al reggae, passant pels sons llatins i el funk. La seva filosofia de vida, dins i fora dels escenaris, fa que s'involucri en diverses causes socials per tal d'aprofitar l'altaveu que té.

 Macaco i el guitarrista de la banda tocant a 'Efecte Collins'

Macaco en un moment de l'actuació rtve catalunya

Al programa, Macaco intenta promoure l'eliminació de les etiquetes que els ciutadans i les ciutadanes adjudiquen ràpidament a qualsevol persona pel seu aspecte o per les seves idees. Defensa que tothom pot canviar d'opinió o canviar d'estil musical, per exemple, sense que això suposi allunyar-se de la seva personalitat. L'artista lluita per una societat més amable, comprensiva i tolerant, on no es promogui l'enfrontament constant i les persones puguin viure tranquil·lament.

RTVE

anterior siguiente