Enlaces accesibilidad
Wild Hunters

Les serps protagonitzen el capítol d'aquesta setmana de 'Wild Hunters'

  • Són uns depredadors pacients i eficaços

  • Dissabte 23 d'abril, a les 12:05h a La 2

Per
Les serps són grans depredadores
Les serps són grans depredadores RTVE

'Wild hunters' és una sèrie documental que mostra el drama de la vida i la mort dels depredadors més grans de la natura, produïda per RTVE i Terra Incognita docs.

Totes les serps semblen tenir un mateix patró: la seva estructura física. És molt semblant, però la vista enganya. Aquesta setmana a 'Wild Hunters', veurem com en realitat, són un grup de caçadors increïblement divers, molt especialitzat, expert en la guerra química, en l'ús de la força i a desenvolupar sentits únics al regne animal.

Boca de serp

Boca de serp RTVE

Les serps són depredadors extremament eficaços perquè estan dotades de les millors habilitats per a la caça: tenen una paciència infinita, són capaços de viure emboscades la major part de la seva vida i, a més, en els moments més crítics dominen la tensió i saben esperar l'instant precís, el segon que separa la vida de la mort.

Una serp atacant

Una serp atacant RTVE

En el capítol 'Les serps', veurem que el resultat de l'estratègia és una caça fulgurant, un instant extremament veloç que acaba amb un mossegada mortal i una abraçada asfixiant.