Enlaces accesibilidad
La recepta perduda

'La recepta perduda' visita el Delta de l'Ebre per descobrir l'arròs d'ànec

  • Sílvia Abril explora el cultiu de l'arròs, la base de l'ecosistema del delta
  • Diumenge, 23 de gener, a les 13:25h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Sílvia Abril al Delta de l'Ebre a 'La recepta perduda'
Sílvia Abril al Delta de l'Ebre a 'La recepta perduda'

'La recepta perduda' és un programa que pretén recuperar la flaire de les cuines d'antany de la mà de Sílvia Abril, alhora que fa un retrat humà dels pobles de Catalunya.

Sílvia Abril arriba al Delta de l'Ebre per esbrinar els secrets de l'arròs amb ànec. És un dels plats més característics de la zona perquè inclou l'arròs, el cultiu estrella, i una de les aus migratòries que hi fan niu: l'ànec.

Al delta de l’Ebre la gastronomia és riquíssima gràcies a la qualitat dels productes de la zona. A 'La recepta perduda' han volgut conèixer el cultiu principal i la base de l’ecosistema del parc natural: l’arròs. I és que la recepta que Sílvia Abril busca aquesta setmana té l'arròs com a ingredient principal. Està acompanyat d'ànec salvatge, una carn exquisida d'una animal que viu en el seu hàbitat natural al Delta de l'Ebre. Un plat de quilòmetre zero.

Arròs amb ànec a 'La recepta perduda'

Arròs amb ànec a 'La recepta perduda' RTVE CATALUNYA

De la mà d'en Salvador i l'Agustí, patró i vigilant de la llacuna de la Bassa de les Olles, Sílvia Abril descobrirà que el Delta es tradueix en cuina de supervivència amb uns resultats sorprenents i deliciosos.

RTVE

anterior siguiente