Enlaces accesibilidad

Milanesa baixa en greix? Tasta aquesta recepta del Chef Bosquet!

  • El Chef Bosquet prepara una milanesa amb l'únic greix del farcit de formatge
  • Més receptes saludables a Cuina brutal, disponible a RTVE Play
Milanesa de pollastre farcit? Tasta la recepta estil Chef Bosquet!
El Chef Bosquet amb la seva milanesa de pollastre farcit. RTVE Catalunya
Chef Bosquet
Chef Bosquet
Milanesa de pollastre farcitMilanesa de pollastre farcit
Ingredients Preparació
  • 8 Filets fins de pollastre
  • 2 Ous
  • 4 Talls de formatge mozzarella
  • 150 g Flocs de blat de moro sense sucre
  • All en pols
  • Sal
  • Orenga seca
  • Pebre
  • Puré de tomàquet
  • 30 g Formatge curat
  • 10 g Alfàbrega fresca
  1. Col·loca un filet de pollastre sobre una làmina de formatge i tanca'l amb un altre filet de pollastre
  2. Tritura els flocs de blat de moro juntament amb l’all en pols, la sal, el pebre i l’orenga
  3. Passa els filets amb formatge per ou batut i, tot seguit, per la barreja de blat de moro
  4. Col·loca els filets sobre paper de forn i enforna durant 10 minuts a 200 °C
  5. Cobreix amb una cullerada de puré de tomàquet i làmines de formatge curat, gratina 5 minuts més

La milanesa és un plat icònic a Amèrica Llatina, especialment a l'Argentina. Tanmateix, com el seu nom indica, el seu origen és a la ciutat italiana de Milà. Va arribar a Amèrica del Sud amb les onades d'immigrants italians als segles XIX i XX. Tot i que ha evolucionat, s'ha mantingut com un plat de carn, normalment vedella, i fregit. La versió que prepara el Chef Bosquet és de pollastre farcit de formatge, cuinada al forn per reduir al mínim el greix.

Cuina brutal - Milanesa de pollastre farcit

A Cuina brutal, el xef prepara una barreja de flocs de blat de moro amb sal, orenga seca, pebre i all en pols per arrebossar la carn. A més, fa servir formatge mozzarella per farcir els filets de pollastre. Finalment, una vegada ha fornejat la milanesa, hi afegeix a sobre puré de tomàquet i formatge curat per un gratinat final.