Espaguetis Mario Bros, la recepta de pasta d'Ada Parellada
- La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens acosta la seva secció al 'Cafè d'idees'
- Parellada ens proposa uns espaguetis amb xampinyons, una recepta divertida que és la predilecció d'aquest personatge
Ada Parellada ens acosta la seva secció al Cafè d'idees de Gemma Nierga. En aquesta ocasió a les Històries de bar ens parla de la pasta, un veritable fenomen cultural i gastronòmic. La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona repassa manies italianes, curiositats històriques i fins i tot la dimensió gairebé religiosa que envolta aquest aliment universal. Amb humor i exemples propers, la xef ens convida a cuinar la pasta com cal i a entendre per què és molt més que un plat.
Com és habitual, Parellada també comparteix una recepta especial: els espaguetis amb xampinyons, una proposta divertida i saborosa. I és que aquesta recepta de pasta era una de les grans debilitats d'un personatge entranyable com és en Mario Bros, que els hi dona nom.
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|