Peus de porc guisats a la clàssica, la recepta d'Ada Parellada
- La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens explica com fer aquest plat tradicional carregat de gust i potència
- En la seva secció Històries de bar al Cafè d'idees de Gemma Nierga, Parellada ens parla dels menuts, uns productes una mica oblidats
RTVE Catalunya
La cuinera Ada Parellada passa pel Cafè d'idees de Gemma Nierga per parlar-nos dels menuts, uns productes que potser tenim una mica oblidats a la cuina del dia a dia. La xef i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona, ens recorda que formaven part de la cuina quotidiana perquè eren una opció sostenible i econòmica, i ara tan sols els conserven alguns restaurants. I ens parla concretament de cervell, llengua, fetge i peus!
Més enllà de la seva secció Històries de bar, Parellada també ens regala una recepta. Es tracta d'uns peus de porc guisats a la clàssica, una proposta que ens portarà menys feina de la que ens pugui semblar, caracteritzat per la seva textura gelatinosa i el seu sabor intens. Us animem a fer-los a casa!
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|