Enlaces accesibilidad

Amanida d'espàrrecs verds i blancs, la recepta d'Ada Parellada

  • La xef i propietària del Semproniana ens parla d'aquest vegetal de temporada en la seva secció Històries de bar
  • Parellada ens regala una elaboració d'espàrrecs verds i blancs amb pesto i formatge fresc, una delícia!
Cafè d'idees - Els espàrrecs estan de temporada, amb Ada Parellada
RTVE Catalunya

La xef Ada Parellada ens acosta una nova secció al Cafè d'idees amb Gemma Nierga. En aquesta ocasió a les Històries de bar, ens parla dels espàrrecs, que estan en plena temporada. La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens explica la diferència entre els verds, els bladers i els blancs, i ens parla concretament d'aquests darrers.

Com és habitual, en la seva secció també ens explica com els podem utilitzar a la cuina, ens regala algunes idees i proposta una recepta: amanida d'espàrrecs blancs i verds, ja que es poden menjar crus sense cap problema. Veureu que és una elaboració que no té massa complicació, acompanyada de pesto i formatge fresc. Una autèntica delícia que podeu fer a casa en un tres i no res: aquí la teniu!

Amanida d’espàrrecs verds i blancsAmanida d’espàrrecs verds i blancs
Ingredients Preparació
  • 2 espàrrecs blancs
  • 2 espàrrecs verds
  • 100g de pesto
  • 150g de formatge fresc
  • Avellanes
  • Oli d’oliva
  1. Amb un pelador pelem els espàrrecs i després en fem tires molt fines.
  2. Diluïm el pesto amb oli d’oliva.
  3. Amanim les tires d’espàrrecs blancs i verds amb el pesto alleugerit.
  4. Servim els espàrrecs amb formatge fresc i avellanes trencades.