Amanida d'espàrrecs verds i blancs, la recepta d'Ada Parellada
- La xef i propietària del Semproniana ens parla d'aquest vegetal de temporada en la seva secció Històries de bar
- Parellada ens regala una elaboració d'espàrrecs verds i blancs amb pesto i formatge fresc, una delícia!
La xef Ada Parellada ens acosta una nova secció al Cafè d'idees amb Gemma Nierga. En aquesta ocasió a les Històries de bar, ens parla dels espàrrecs, que estan en plena temporada. La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens explica la diferència entre els verds, els bladers i els blancs, i ens parla concretament d'aquests darrers.
Com és habitual, en la seva secció també ens explica com els podem utilitzar a la cuina, ens regala algunes idees i proposta una recepta: amanida d'espàrrecs blancs i verds, ja que es poden menjar crus sense cap problema. Veureu que és una elaboració que no té massa complicació, acompanyada de pesto i formatge fresc. Una autèntica delícia que podeu fer a casa en un tres i no res: aquí la teniu!
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|