Botons dolços de flor, la recepta fàcil i ràpida de l'Ada Parellada
- La xef Ada Parelleda explica com utilitzar flors comestibles a la cuina
- La propietària del restaurant Semproniana de Barcelona proposa una elaboració fàcil que inclou xocolata blanca
La cuinera Ada Parellada explica tot i més sobre la utilització de les flors al món de la cuina. La xef i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona defensa que les meravelles que tenim a l’entorn estan plenes de sorpreses, sabor, nutrients i color. De flors comestibles n’hi ha moltíssimes, "potser més de 80 espècies", diu la xef, i se n’han menjat sempre. Per això, ens acosta diversos consells per incorporar-les als nostres plats.
A més a més, en la seva secció Històries de bar del Cafè d'idees també explica una recepta. En una conversa amb Gemma Nierga, proposa una de les elaboracions amb flors de les més senzilles que podem trobar i fer a casa. Es tracta d'uns botons dolços de flor que es fa a base de xocolata blanca. Fàcil i ràpid!
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|