Sopa freda de tomàquets rostits, la recepta d'Ada Parellada
- La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens parla de les sopes fredes a la seva secció 'Històries de bar'
- Parellada ens parla de clàssics com el gaspatxo, el salmorejo, l'ajoblanco o la vichyssoise, i ens regala aquesta recepta per fer a casa
Amb l'arribada de les altes temperatures, la xef Ada Parellada ha trobat convenient proposar-nos que a la cuina apostem per les sopes fredes. La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona destaca que només cal una bona batedora o robot de cuina perquè ens quedin ben fines, i que les podem fer a partir d’hortalisses i/o fruites, cuites o no.
En la seva secció Històries de bar del Cafè d'idees de Gemma Nierga, ens parla de clàssics com el gaspatxo, el salmorejo, l'ajoblanco o la vichyssoise, ens explica com les podem fer, ens regala diversos trucs i ens acosta la seva història. Com és habitual, Parellada també ens acosta una recepta que trobeu a continuació, una sopa de tomàquets rostits ben fàcil per a casa, i de la qual podem aconseguir el màxim sabor.
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|