Cargols saltats, la recepta fàcil d'Ada Parellada
- La cuinera i propietària del Semproniana de Barcelona ens acosta detalls sobre aquest aliment que genera controvèrsia
- Parellada ens proposa una recepta més ràpida que d'altres per poder gaudir a casa d'aquesta delícia gastronòmica
RTVE Catalunya
La xef Ada Parellada ens acosta la seva secció al Cafè d'idees: en aquesta ocasió ens parla de caragols! La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens acosta detalls sobre aquest aliment que genera controvèrsia, ens parla de la seva història i algunes curiositats. En una conversa amb Gemma Nierga, també ens explica maneres de cuinar-los a la cuina.
A més a més, com és habitual, a més de les Històries de bar, també ens regala una recepta relacionada amb aquest ingredient. En aquest cas es tracta d'uns cargols saltats, una opció divertida, fàcil i més ràpida que d'altres, que ens permetrà gaudir d'aquesta delícia a casa. La teniu a continuació!
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|