Hamburguesa gurmet: la recepta d'Ada Parellada
- La xef i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens acosta les seves Històries de bar
- Parellada ens ho explica tot de les hamburgueses i reivindica que no són només menjar porqueria
Històries de bar - Les claus de l'èxit d'una bona hamburguesa, amb Ada Parellada
RTVE Catalunya
La xef Ada Parellada ens acosta la seva secció gastronòmica al Cafè d'idees de Gemma Nierga. La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens ho explica tot sobre les hamburgueses, els seus orígens i el seu sentit. I reivindica que no només ha de ser menjar porqueria, encara que algunes cadenes de menjar ràpid se l'hagin volgut apropiar.
En aquesta ocasió a Històries de bar, també ens acosta una recepta concreta que podem fer a casa. Aquesta vegada ens parla de les claus de l'èxit d'una bona hamburguesa i ens acosta la recepta infal·lible per a aconseguir fer-ne una de gurmet casolana. Ens detalla la proporció de carns que hem d'escollir i com coure-la perquè quedi perfecte.
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|