Enlaces accesibilidad

Diumenge 20 d'octubre a les 14:35h a La 2

'Ho has vist!?' recorda el programa 'Los sabios'

  • Un concurs infantil i juvenil dedicat a la divulgació de la ciència que es va emetre entre el 1984 i el 1986
  • El programa recupera el capítol, presentat per Isabel Gemio, dedicat als volcans amb l'exfutbolista Quini com a convidat

Per
 Al plató del programa 'Los sabios' la mascota MIM, els presentadors Isabel Gemio i Andrés Caparrós i les hostesses
'Los sabios' amb Isabel Gemio i Andrés Caparrós rtve

'Ho has vist!?' és un programa presentat per Víctor M. Amela amb realització de Guillem Nualart i producció de Fali Álvarez.

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests seixanta anys. Aquesta setmana, recordem el programa 'Los sabios'.

Víctor M. Amela dóna pas a 'Los sabios', un concurs infantil i juvenil dedicat a la divulgació de la ciència, en el que parelles d'un nen o nena amb el seu pare o la seva mare havien de respondre preguntes relacionades amb la ciència i els invents. Es va emetre entre el 1984 i el 1986 i comptava amb la mascota MIM (Mi Inteligente Muñeco). A la primera temporada el van presentar Andrés Caparrós i Isabel Gemio i a la segona Miguel Ángel JennerJuan Manuel Lores i Sílvia Marsó.

Els tres presenbtadors del programa 'Los sabios' Miguel Ángel Jenner, Juan Manuel Lores i Sílvia Marsó

Miguel Ángel Jenner, Juan Manuel Lores i Sílvia Marsó rtve

'Ho has vist!?' recupera el programa emès el 29 de setembre de 1984. Presentat per una joveníssima Isabel Gemio, e aquest capítol el concurs està dedicat als volcans. Consta de diverses seccions com especialistes científics, dibuixos animats, el concurs dels savis amb diverses proves i un famós que en aquest programa es tracta de l'exfutbolista Quini.

RTVE

anterior siguiente