Enlaces accesibilidad
Dimarts 27 de setembre a les 17h al Canal 24horas

El canal 24h emetrà en directe el primer debat de política general d'Artur Mas

  • El periodista Lluís Falgàs serà l'encarregat de seguir la sessió que marca l'obertura del curs parlamentari

Por
Lluís Falgàs
Lluís Falgàs

El canal 24h ja emet actualment en català els dos Informatius diaris i el programa parlamentari "Aquí Parlem", produïts a Sant Cugat. També s’ofereixen regularment durant l’any, debats parlamentaris i esdeveniments ciutadans rellevants.

El Canal 24h de TVE emetrà dimarts i dimecres el debat de política general de la nova legislatura, en desconnexió per a Catalunya. El periodista parlamentari Lluís Falgàs comentarà l'acte des del Parlament de Catalunya.

Demà, dimarts 27 de setembre a partir de les 17h se celebra al Parlament de Catalunya el primer debat de política general del President de la Generalitat, Artur Mas. Aquesta sessió parlamentària significa l'obertura del curs parlamentari i on Artur Mas hi exposarà les línies d'actuació del govern de la Generalitat. Després del discurs del President dimarts, el debat continuarà el dimecres amb les intervencions dels grups parlamentaris.

El periodista de TVE Catalunya i director del programa "Aquí Parlem", Lluís Falgàs, serà l'encarregat de comentar la sessió de dimarts a partir de les17h i dimecres des de les 10h del matí.

RTVE

anterior siguiente