Enlaces accesibilidad

'Protesta'de Cesk Freixas, és el Disc Català de l'Any de Ràdio 4

  • El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles rebrà el premi el proper 27 de Febrer a les 8 del vespre en decurs d’una festa a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Per
'Protesta'de Cesk Freixas
'Protesta'de Cesk Freixas

Els oients de Ràdio 4, a través del programa "Catalunya Exprés Magazine", han escollit per votació popular el que consideren el millor disc editat en català durant el 2014 "Protesta" de Cesk Freixas.

Cesk Freixas finalment han aconseguit més vots que la resta de finalistes i han estat lluitant en una votació molt ajustada fins al final amb el disc "Som riu" de Txarango i el grup Els Amics de les Arts amb "Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure". Els altres finalistes eren: Brams per "Anem tancat les portes a la por", Coriolà per "El debut", Guillem Roma per "Nòmades", Mazoni per "Sacrifiqueu la princesa", Oques Grasses per "Digue-n’hi com vulguis", Projecte Mut per "Idò" i Zoo per "Tempestes vènen del Sud".

Ràdio 4, a través del programa "Catalunya Exprés Magazine", ha organitzat un any més l'elecció del Premi Disc Català de l'Any en una votació popular feta exclusivament a través del web www.disccataladelany.cat i en dues fases. A la primera fase s'havien d'escollir tres discos d'entre la llarga llista de treballs editats durant el 2014 cantats en català i a la segona fase escollir el millor dels 10 més votats.

“FESTA DE LLIURAMENT”

Cesk Freixas rebrà el premi el pròxim 27 de Febrer a les 8 del vespre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, en decurs d’una festa que comptarà amb les actuacions del propi Cesk Freixas, guanyador del premi, i els grups convidats Nyandú i Jordi Ninus. Les invitacions gratuïtes per assistir a la festa de lliurament del premi es poden demanar a la web de votacions www.disccataladelany.cat i també a través de la web de Ràdio 4 www.rtve.es/radio4.

'Protesta'de Cesk Freixas CATALUNYA EXPRÉS MAGAZINE - RTVE.es

"PROTESTA"

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles guanya el Premi Disc Català de l'Any amb el seu cinquè treball discogràfic, i apareix en el desè aniversari de la seva activitat damunt dels escenaris. Aquest disc compta amb els arranjaments i la producció musical de Víctor Nin, guitarrista al costat d’en Cesk Freixas des de l’any 2006. Protesta és el disc més rítmic i contundent de la seva discografia, acostant-se a una estètica propera al rock. En la vessant literària, aposta per un retorn a les arrels reivindicatives, per connectar-les amb un so més compacte i orgànic.

EL PREMI DISC CATALÀ DE L'ANY EN BONA FORMA!

El Premi Disc Català de l'Any s'entrega des del 1979 i té un espectacular palmarès. L'han rebut artistes com Lluís Llach, Marina Rosell, Antònia Font, Gossos, La Trinca i Els Amics de les Arts. L'última edició la van guanyar el grup Els Catarres amb el seu disc "Postals”.

Radio

anterior siguiente