Enlaces accesibilidad
Sexualitat

Sexe en femení: què és l'squirt i com aconseguir-lo?

  • Durant les relacions sexuals, una dona pot expulsar tres tipus de fluids: l'orina, l'squirt i l'ejaculació femenina
  • Hi ha noies que no poden arribar a l’squirting per manca de glàndules de Skene
  • Tens el contingut de 'SexBand', programa presentat per la Terremoto de Alcorcón, a RTVE Play Catalunya

Per

SexBand - Squirt o ejaculació femenina?

Has sentit alguna vegada el terme squirt? Moltes dones no coneixen que és, per la desinformació que acostuma a haver-hi sobre sexe. Potser l'has experimentat i no ho saps... Al programa de RTVE Catalunya, SexBand, la Terremoto de Alcorcón i les col·laboradores del pòdcast parlen del tema.

Durant les relacions sexuals, la dona pot expulsar tres tipus de fluids: l'orina, l'squirt i l'ejaculació femenina. Els dos últims es poden confondre, però no són el mateix. L'squirt o 'squirting' és un líquid que s'expulsa en grans quantitats, com un xorro d'aigua, i es compon principalment d'orina diluïda. Normalment és voluntari i provocat. En canvi, l'ejaculació femenina és involuntària i en aparença és un líquid blanc, espès i escàs.

Que l'squirt es produeixi depèn de les glàndules de Skene. Segons la seva grandària, hi haurà més o menys probabilitats que surti aquest líquid transparent. Montse Rusinés, de 70 anys i col·laboradora del pòdcast, admet que les primeres vegades que tenia un pensava "que era una disfunció". Tot això a causa de la falta d'informació que moltes dones i homes tenen sobre el cos femení.

Si et crida l'atenció i vols provar si el teu cos és capaç d'experimentar un, posat còmode i segueix les instruccions que t'oferim a continuació.

Ambient excitant

Per obtenir l'squirting, primer cal que estiguis tranquil·la i que no t'obsessionis amb l'objectiu, ja que és molt probable que s'hagi de provar diverses vegades per arribar a tenir-ne un. És essencial començar per l'estimulació del clítoris fins a arribar a un nivell d'excitació alt. Després cal estimular el punt que s'encarrega de l'squirt, el famós punt G.

Estimulació del punt G

On es troba el punt G? A l'interior de la vagina. Si fiquem els dits en forma d'ham, topareu una paret suau i humida. El següent pas és estimular-la donant-li copets repetidament durant una estona.

Ganes de fer pipí?

Moltes dones reaccionen negativament quan senten ganes d'anar al lavabo amb l'estimulació, però per arribar a l'squirt s'ha de continuar. Contreure i relaxar en repetides ocasions el sòl pelvià, per alliberar l'orina, et farà experimentar-lo. Cada dona pot arribar a l'èxtasi de formes diferents, la majoria estimulen aquest punt i el clítoris a la vegada i algunes arriben només amb l'estimulació del punt G. Recalquem que l'squirting i l'orgasme no són el mateix. De fet, els pots tenir per separat.

Les joguines sexuals poden ser unes grans aliades per tu, ja que estan específicament fetes per estimular els punts de plaer femení. Tot és qüestió de provar, gaudir i no frustrar-te si no surt bé. I ara que ja saps tot sobre l'squirt, t'atreveixes a provar-ho?