Enlaces accesibilidad
Obrim fil

El sexe a debat a 'Obrim fil'

  • Hi participaran com a analistes els periodistes Màrius Carol i Carla Lladó, l'escriptora Estel Solé i el psicòleg Antoni Bolinches
  • Dijous, 15 d'octubre, a les 23:05h a La 1

Per
Xavier Sardà al plató d'Obrim fil
Xavier Sardà

'Obrim fil' el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a La 1.

'Obrim fil' debat sobre el sexe. El programa tractarà temes com què ens excita a les catalanes i als catalans, el sexe en temps del satisfyer, l'empoderament sexual de les dones i l'educació sexual, els homes davant de la revolució sexual femenina, la regulació o la il·legalització de la prostitució.

Xavier Sardà parlarà sobre l'empoderament sexual femení amb la Laila Pilgren, fundadora i directora de Sex Academy, i amb la Raquel la Riba Rossi, il·lustradora i activista. També entrevistarà Conrad Son, actor, director i productor de cinema per a adults, per parlar dels homes i del sexe als 50; de la pornografia feminista amb l'actriu de cinema per a adults Sílvia Rubí i de la prostitució amb Contxa Borrell i Meritxell Cabezón.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes els periodistes Màrius Carol i Carla Lladó, l'actriu i escriptora Estel Solé i el psicòleg, terapeuta de parella i escriptor Antoni Bolinches.

'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonis durant el programa, com l'activista de l'orgasme femení Venus O'hara, l'Adeline Arega que fa fundar la primera botiga de joguines sexuals d'Espanya i amb persones addictes al sexe i persones asexuals.

RTVE

anterior siguiente