Enlaces accesibilidad
Televisió

Andreu Buenafuente a Marc Giró: "Catalunya et necessita"

  • Andreu Buenafuente, primer entrevistat del ‘LateXou amb Marc Giró’
  • El presentador i humorista ens descobreix la seva faceta com a artista plàstic
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Late Xou - Marc Giró entrevista Andreu Buenafuente

El ‘LateXou amb Marc Giró’ arrenca de la millor manera, amb Andreu Buenafuente com a primer entrevistat. L’humorista i presentador té en marxa un munt de projectes diferents i recentment ha guanyat el premi Ondas a millor presentador per ‘Late Motiv’.

De la llarga llista de temes, en aquesta entrevista Marc Giró vol donar a conèixer una faceta de Buenafuente no tan coneguda, la d’artista plàstic.

“M’ha costat quasi 20 anys sortir de l’armari pictòric”

Fa temps que el comunicador experimenta amb les arts plàstiques, ha participat en diverses exposicions col·lectives i la seva obra cada vegada guanya més popularitat i reconeixement. “M’ha costat quasi 20 anys sortir de l’armari pictòric”, “soc molt respectuós amb totes les disciplines que faig”, diu Buenafuente.

Fins fa poc, es podia veure la seva darrere creació “Punts Suspensius” a la galeria Art Enllà del barri de Gràcia de Barcelona. Ara, l’exposició viatjarà fins a Los Ángeles. La mostra, plena de punts, colors i formes abstractes; contrasta amb l’obra “fosca” que normalment presentava Buenafuente. “Els amics em deien «però tu estàs bé, Andreu?». Aquesta pregunta fot”, explica el presentador. Un canvi, que l’humorista atribueix, potser, a l’entrada a la seva vida de Sílvia Abril. “És un arc de Sant Martí”, diu Buenafuente.

Els nous horitzons de ‘Nadie Sabe Nada’, ficció i samarretes

El viatge de ‘Nadie Sabe Nada’ a Mèxic i Argentina, una sèrie de terror en fase de muntatge anomenada ‘El otro lado’ i una nova línia de samarretes, ‘Samanté’. L’entrevista va donar per parlar de tot. Finalment, Andreu Buenafuente va desitjar sort al Marc Giró i va tancar dient que “Marc, Catalunya et necessita”, “necessitem gent incorrecta com tu”.