Enlaces accesibilidad
Televisió

Vols formar part del públic de 'LateXou amb Marc Giró'?

Per

Vols venir de públic al Late Xou amb Marc Giró?

T’agradaria assistir com a públic al ‘LateXou amb Marc Giró'? Si vols saber com funciona un programa de televisió darrere de les càmeres tens l’oportunitat de visitar un dels platós de RTVE Catalunya a Sant Cugat de Vallés i el més important: podràs passar-t'ho pipa amb el nostre showman català preferit!

Marc Giro, al plató del seu programa 'LateXou amb Marc Giró'

Marc Giro, presenta 'LateXou amb Marc Giró' rtve catalunya

Cada setmana hi ha convidats diferents i les gravacions són dijous o divendres, així que si estàs interessant o interessada, no dubtis a enviar un correu electrònic a public.latexou@rtve.es o un missatge per WhatsApp al número de telèfon 663 709 930. L’equip del ‘LateXou’ t’informarà dels dies que hi ha disponibilitat. No triguis, que les places s’esgoten!

Marc Giró entrevista Andreu Buenafuente - Veure ara

El millor pla per acabar la setmana

‘LateXou amb Marc Giró' és un programa amb format de late night clàssic vinculat a l'actualitat de cada setmana. Des de l'humor i la mirada àcida del presentador, inclou entrevistes a famosos i una lectura cultural però crítica. És un espai agosarat, que et fa riure amb estirabots, sarcasme i alegria sobre el que estem vivint. Tothom hi és benvingut, des de les estrelles més mediàtiques fins a l'artista minoritari i de culte. T’hi apuntes? Si no pots assistir-hi com a públic, pots veure el programa els diumenges a la nit per La 1 o a RTVE Play Catalunya.